Bosrand

De buurt Bosrand aan de westkant van de wijk is de grootste van Sonniuspark. Momenteel ontwikkelen drie partijen in De Bosrand koopwoningen en bouwkavels.

In De Bosrand verkoopt de gemeente op bouwvelden A t/m H de vrije bouwkavels voor het zelfbouwen van vrijstaande woningen of tweekappers. (Kijk bij Zelfbouw meer voor informatie). 

De Bosrand is een ruim opgezette, boomrijke buurt tussen het Ven en de groene zone van Sonniuspark. Op de kavels is ruimte voor met name vrijstaande woningen, geschakelde woningen en twee-onder-één kapwoningen. Deze liggen aan groen ingerichte woonstraten met de uitstraling van echte boslanen. Rondom het ven zijn voornamelijk half vrijstaande, in blokken van twee, geschakelde woningen bedacht met de uitstraling van een villa.

In de noordelijke plandelen I, J en K ontwikkelen VOF Sonse Hout en Heijmans vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen.

In de Bosrand is ruimte voor zelfbouw en voor projectmatige bouw. Bouwt u liever zelf uw droomhuis, dan is er volop aanbod aan vrije bouwkavels. 

Je bent van harte uitgenodigd om de woningen die al zijn gebouwd en bewoond met eigen ogen te aanschouwen. Je kunt dan zelf ervaren dat er ruimte is voor bijna elke gewenste bouwstijl en architectuur. 

 

Disclaimer