De Hoven Zuid

In de Hoven Zuid staan hoek- en rijwoningen en twee-onder-één-kap-woningen. De woningen zijn in een carré gebouwd. De binnenste ring ontsluit een groen hofje waar onder andere speelvoorzieningen zijn geplaatst.

Er zijn woningen gebouwd die ruim voldoen aan de woonwensen van deze tijd. Kinderen vinden veel plekken waar ze lekker kunnen spelen op speelvoorzieningen of in de prachtige natuur. Ouderen treffen een gezellige wijk waar je elkaar kan ontmoeten en rustig genieten en ook voor (jonge) gezinnen is Sonniuspark de ideale plek hun thuis te maken. De diversiteit in woningtypen, architectuur en prijzen (vrij op naam) maakt de wijk interessant voor starters en doorstromers in de woningmarkt. Voor informatie over beschikbare woningen verwijzen wij u naar de website van woningstichting 'thuis.

In 2019 heeft VOF Sonse Hout 42 huur- en koopwoningen van verschillende types gerealiseerd aan de Spiegelkever, ten zuiden van De Hoven Zuid. Dit plan grenst aan de Bijenlaan met haar prachtige bomen en ligt bovendien nabij de nieuwe basisschool De Ruimte en de sportvelden.

 

Disclaimer